ADANA / SEYHAN - Hafsa Sultan Anaokulu

4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı etkinlik ve eğlencelerle tamamlandı.

Ağu

Okulumuzda tabela yenileme ve işaretleme çalışmaları personel ve öğretmenlerimizin desteği ile gerçekleştirilmiştir.

Ağu

Adana'nın Seyhan Kaymakamlığı Proje ve Koordinasyon Bürosu koordinesinde, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Robot Doc Geziyor Seyhan Anaokulları Kodluyor Projesi" kapsamında hazırlanan serginin açılışını Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz yaptı. İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerimizin de katıldığı sergide Kaymakam Sn. Mustafa Yavuz standımızı ziyaret ederek katılımcı öğretmen ve öğrencimizle proje hakkında sohbet etti.

Ağu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında çocuklar üzüm hoşafı ve ekmek servis ettiler.

Yangın tatbikatından resimler.

Haz

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Haz

Güney Adana Projesi Okul Öncesi Eğitim Ayağının Açılışı Sayın Valimiz Mahmut DEMİRTAŞ´ın katılımıylaokulumuzda 27.12.2017 tarihinde gerçekleşmiştir.

Ümit ALIÇ Okul Müdürü olarak okulumuzdaki görevine başlamıştır.