ADANA / SEYHAN - Hafsa Sultan Anaokulu

Nis

Okulumuzda Yapılan Tadilat ve Yenileme Çalışmalarından Görseller

Nis

23 Nisan haftası boyunca planlanan etkinlikler velilerin katılımı ile gerçekleşti.

Hafta boyunca Resmi Tören, Veli Çocuk Atölyeleri, Veli Çocuk Oyunları, 23 Nisan Boyama Etkinliği ve Rehberlik Servisi Oyunları gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı hazırlanan programla coşkuyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda deprem farkındalığı oluşturmak amacıyla MEB AKUB üyesi Aslı KURT ve Ahmet Fatih MAR rehberliğinde deprem tatbikatı yapılmıştır. Öğrencilerimize ve personelimize deprem anında uygulamaları gereken davranışlar hakkında bilgi verilmiştir.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Öğretim Üyesi Sn. Raziye Günay BİLALOĞLU ''Kırmızı Fili Gördün mü?'' adlı hikayeyi  çocuklara etkileşimli bir şekilde anlattı.

Mrt

Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Murat Çelik ve Şube Müdürlerimiz Sn.Orhan Bergin ve Sn.Murat Çiçekdal okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Sn. Doç. Dr. Halil UZUN Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anne- babaların çocuklarına kitap okumasının akademik başarılarına etkisi konulu seminer vermiştir. Seminere velilerimiz ve Şube Müdürümüz Sn. Erkan ÖKTEM katılmıştır.

Ock

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Dilimizin Zenginlikleri Projesi dilimizin özelliklerini, sözcüklerimizin çeşitliliğini ve Türkçenin doğru kullanılmasının önemini vurgulayan , öğrencilerin Türkçenin zenginliklerini fark etmesini amaçlayan bir projedir. Okulumuzda da projemiz etkin şekilde uygulanmaktadır.

Okulumuzda Okul Dışarıda Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Haz

Okulumuzun da içerisinde yer aldığı bir eTwinninng projesi olan "One Seed One World (Bir Tohum Bir Dünya)" Şubat 2023 te uygulanmaya başladı. Okulumuz öğretmeni Ayşe YELİN DEMİR'in katılımıyla süren proje 11 farklı okulun ortak çalışmasıyla tohum farkındalığı oluşturmayı hedefliyor. Projede 3 farklı ülkeden ( Türkiye, Yunanistan, Romanya) 11 Okul Öncesi Öğretmeni yer almakta ve 4-6 yaş arası çocukları kapsamaktadır. Projemiz; erken çocukluk dönemindeki özel eğitim öğrencilerini de kapsayan bir tohumdan neler yapılabileceğiyle ilgili etkinliklerin olduğu 3 aylık bir projedir. Öğretmenlerin ortak paydaşlarıyla etkileşimin en üst düzeyde olduğu, öğrencilerin sevgiyle aktif katılımının sağlanacağı etkinliklere yer verilmektedir.

Ock

Personel ve öğretmenlerimizin tarafından hazırlanan Kadına Yönelik Şiddete Sen de Dur De! adlı kampanya videosu.